Zimska akcija

Iskoristite priliku i donesite sada vaš bicikl ili više njih na servis.

Sada je idealno vrijeme za uređivanje vaše bicikle kada nisu velike gužve u našem specijaliziranom servisu.

Pripremite na vrijeme bicikl koji koristite, te iduću proljetnu sezonu imajte vašeg dvokotačnog ljubimca spremnog za vožnju odmah! Iskoristite priliku i pogodnosti po povoljnijim zimskim cijenama.

Po bicikl ili više njih možemo doći na adresu prikupa sa našim vozilom te ih nakon obavljenog servisa vratiti u dogovoru sa vama nazad na dogovorenu adresu.

Bicikl bude najčešće isti dan gotov sa servisom.

Kontakt

+385 23 311 010
+385 95 300 5000
info@calimero-sport.hr

Servis

Uz široku ponudu bicikla i dijelova vršimo također i usluge servisa. Ovlašteni smo i licencirani servis za Bosch električne bicikle, a naše dugogodišnje iskustvo najbolje je jamstvo uspješnog i kvalitetnog servisiranja svih vrsta bicikla.

Kupite bicikl u našoj trgovini i ostvarite dodatne pogodnosti

Vlasnici koji su bicikl kupili u našoj trgovini ili putem web-shopa imaju prednost pri servisiranju bicikla te ostvaruju trajno pravo na brojne besplatne pogodnosti poput pumpanja guma, podešavanja prvog stupnja mjenjača, podešavanja prvog stupnja kočnica i drugih sitnih popravaka. Da biste ostvarili navedene pogodnosti važno je prilikom dolaska ili poziva u call-centar napomenuti da je bicikl kupljen kod nas.