POŠTOVANI KORISNICI

Naš servis otvoren je za sve marke Bosch bicikli, električnih bicikli i romobila!

Radno vrijeme servisa je od 8-20 sati radnim danom i od 8-13 sati subotom.

Lijepo Vas molimo ako trebate servis da slobodno sa svojim biciklom, električnim biciklom ili romobilom dođete za vrijeme radnog vremena i ako možete da izvršite najavu dolaska u servis te dogovorite svoj termin servisa bicikle.

Uz široku ponudu bicikli, električnih bicikli i romobila te dijelova koje nudimo u našoj trgovini vršimo također i usluge servisa svih vrsta bicikli, električnih bicikli i romobila koje jesu i nisu kupljene kod nas. Da li je vaš bicikl, električni bicikl ili romobil za popravak znat ćemo kad ih dovezete i kada ih pregledamo.

Ovlašteni smo i licencirani za servis bicikli sa Bosch motorima, a naše dugogodišnje iskustvo najbolje je jamstvo uspješnog i kvalitetnog servisiranja.

Najaviti se možete na sljedeći način:

  • E-Mailom na info@calimero-sport.hr. Lijepo Vas molimo za strpljenje, odgovoriti ćemo Vam čim budemo u mogućnosti.
  • Pozivom na broj +385 95 300 5000

Pri predaji i preuzimanju bicikli, električnih bicikli ili romobila lijepo Vas molimo da zbog mjera predostrožnosti po naputku stožera u trgovini može biti maksimalno 2 kupca jedan u prizemlju drugi na katu te da prilikom ulaska nosite zaštitnu masku i dezinficirate ruke sa dezinfekcijskim sredstvom koje se nalazi na ulazu u trgovinu.

Hvala na razumijevanju!

Vaš Calimero Sport Team

SEZONSKI SERVIS BICIKLI

Dovezite vaš bicikl, električni bicikl ili romobil u naš specijalizirani servis.

Pripremite na vrijeme bicikl, električni bicikl ili romobil koji koristite, te imajte vašeg dvokotačnog ljubimca spremnog za vožnju!

Bicikl, električni bicikl i romobil koji nije kupljen kod nas obično bude za par dana gotov sa servisom odnosno ovisi o trenutnoj bukiranosti servisa.

Ako je bicikl ili električni bicikl kupljen kod nas, servis bude najčešće isti dan ili dan iza završen naravno ako se doveze u jutro što ranije.

DODATNE POGODNOSTI

Vlasnici koji su bicikl kupili u našoj trgovini ili putem web-shopa imaju prednost pri servisiranju te ostvaruju trajno pravo na brojne besplatne pogodnosti poput pumpanja guma, podešavanja prvog stupnja mjenjača, podešavanja prvog stupnja kočnica i drugih sitnih popravaka. Da biste ostvarili navedene pogodnosti važno je prilikom dolaska ili poziva u call-centar napomenuti da je kupnja izvršena kod nas.

KONTAKTI

TEL: +385 95 300 5000

E-MAIL: info@calimero-sport.hr