PRIJE KUPOVINE INFORMIRAJTE SE OVDJE

Search
Close this search box.

MS ENERGY električni romobil x10 TESTNI

1,300.00 (9,794.85 kn)

Dostupno

MS ENERGY električni romobil x10 TESTNI

1,300.00 (9,794.85 kn)

Dostupno

Dostupno

Za sve ljubitelje adrenalina, Extreme serija eRomobila pruža upravo taj osjećaj! Dva snažna motora od 1000 W dovest će te na vrh svake uzbrdice. Amortizeri velikog hoda, te robusne 10“ gume osigurati će sigurnu terensku vožnju uz maksimalnu udobnost. Snažna baterija, jaki motor s tri brzine vožnje i veliko silikonsko gazište, pružaju idealnu vožnju uz veću brzinu, snagu i domet do čak 75km u ECO modu vožnje! Samo jednim pritiskom na tipku prebacuješ pitomi gradski romobil u snažnog terenca s pogonom na oba kotača, ali nikako ne zaboravi kacigu! Za sigurno zaustavljanje brinu se prednja i stražnja disk kočnica. Čvrst i sklopiv mehanizam pruža mobilnost i jednostavnu upotrebu.
Brand: MS ENERGY
Dužina: 128
Širina: 55
Visina: 130
Težina: 30
Ovjes: Prednji+stražnji
Kočnice: Stražnja disk kočnica
Stražnji kotač: Pneumatik
Prednji kotač: Pneumatik
Vrijeme punjenja (h): 6
Maksimalna nosivost: 120
Max kut uspona: 20
Baterija (V): 52
Baterija (Ah): 18.2
Motor (W): 2000
Veličina kotača: 10
Okvir: Aluminij
Materijal: Aluminij

Lijepo Vas molimo ako NISTE PROVJERILI DOSTUPNOST kupljenog artikla sa Webshop Team-om onda to OBAVEZNO UČINITE SADA prije zaključivanja Vaše kupovine.

Dostupnost traženog artikla možete provjeriti na sljedeće načine:

 

Pokušavamo osigurati što preciznije informacije, nažalost zbog tehnoloških ograničenja nismo u stanju garantirati dostupnosti proizvoda ili potpunu točnost slika te opisa proizvoda.

Lager nam se mjenja i nadopunjava konstantno, postoji mogućnost da neki artikli nisu trenutno stavljeni na webshop iako ih imamo u poslovnici.

Lijepo Vas molimo da budete strpljivi u isčekivanju odgovora jer će se Calimero Sport Webshop Team potruditi i odgovoriti Vam  u najkraćem mogućem roku.

Hvala Vam na razumijevanju.

Vaš Calimero Sport Team