PRIJE KUPOVINE INFORMIRAJTE SE OVDJE

Search
Close this search box.

Instant Zob

3.32 (25.01 kn) 13.14 (99.00 kn)

Instant Zob

3.32 (25.01 kn) 13.14 (99.00 kn)

Dostupno

Proteos Instant zob je čisto oljušteno zrno zobi samljeveno u prah. Dolazi u dvije varijante kao grubo ili fino mljeveni prah. Iako je zobeni prah teži od vode, relativno je dobro topljiva u vodi pogotovo u varijanti fino mljevenog praha. Mljevenjem u prah sve kvalitete zobi ostaju očuvane, a dobije se jednostavan i praktičan način konzumiranja zobi. Instant zob je pogodna za direktnu konzumaciju, nije je potrebno kuhati, miješati žlicom, usitnjavati, žvakati isl. Može se konzumirati izravno s vodom iz klasičnog shakera. Obzirom da Instant zob sadrži čistu zob bez ikakvih primjesa, aditiva, šećera ili drugih sastojaka idealan je oblik za konzumiranje zobi radi njezinih nutritivnih vrijednosti ili kao dodataka različitim zamjenskim  obrocima zbog svog sporog otpuštanja i apsorpcije (niski GI). Također, idealna je i kao zamjena pšeničnog brašna u kulinarstvu, pogotovo kod dijabetičara.

Sastojci:

100% oljuštena zob samljevena u prah

Podrijetlo sirovine:
grubo mljevena zob: Hrvatska
fino mljevena zob: Nizozemska

Lijepo Vas molimo ako NISTE PROVJERILI DOSTUPNOST kupljenog artikla sa Webshop Team-om onda to OBAVEZNO UČINITE SADA prije zaključivanja Vaše kupovine.

Dostupnost traženog artikla možete provjeriti na sljedeće načine:

 

Pokušavamo osigurati što preciznije informacije, nažalost zbog tehnoloških ograničenja nismo u stanju garantirati dostupnosti proizvoda ili potpunu točnost slika te opisa proizvoda.

Lager nam se mjenja i nadopunjava konstantno, postoji mogućnost da neki artikli nisu trenutno stavljeni na webshop iako ih imamo u poslovnici.

Lijepo Vas molimo da budete strpljivi u isčekivanju odgovora jer će se Calimero Sport Webshop Team potruditi i odgovoriti Vam  u najkraćem mogućem roku.

Hvala Vam na razumijevanju.

Vaš Calimero Sport Team