PRIJE KUPOVINE INFORMIRAJTE SE OVDJE

Search
Close this search box.

V.GUMA 27.5X2.10 MICHELIN COUNTRY RACE’R RIGID BLACK 082327

17.12 (128.99 kn)

Dostupno

V.GUMA 27.5X2.10 MICHELIN COUNTRY RACE’R RIGID BLACK 082327

17.12 (128.99 kn)

Dostupno

Dostupno

Michelin COUNTRY RACE’R

 

Michelin Country Race’R guma je idealna za povremenu uporabu na umjerenom i suhom terenu. Country Race’R nudi dobru ravnotežu između gripa i niskog otpora kotrljanja.

Ima učinkovitu sekvencu blokova gaznoga sloja, koja pruža performanse, niski otpor kotrljanja i dovoljan prianjanje na tvrdim teretima. Prijelazni i rameni profili su optimizirani i raspoređeni za veliki grip u zavoju.

 

  • Dimenzija: 27,5 X 2.10
  • Težina: 695g
  • Pritisak: min 2 / max 4 bara min 29 / max 58 psi

Lijepo Vas molimo ako NISTE PROVJERILI DOSTUPNOST kupljenog artikla sa Webshop Team-om onda to OBAVEZNO UČINITE SADA prije zaključivanja Vaše kupovine.

Dostupnost traženog artikla možete provjeriti na sljedeće načine:

 

Pokušavamo osigurati što preciznije informacije, nažalost zbog tehnoloških ograničenja nismo u stanju garantirati dostupnosti proizvoda ili potpunu točnost slika te opisa proizvoda.

Lager nam se mjenja i nadopunjava konstantno, postoji mogućnost da neki artikli nisu trenutno stavljeni na webshop iako ih imamo u poslovnici.

Lijepo Vas molimo da budete strpljivi u isčekivanju odgovora jer će se Calimero Sport Webshop Team potruditi i odgovoriti Vam  u najkraćem mogućem roku.

Hvala Vam na razumijevanju.

Vaš Calimero Sport Team